Hoppa till innehåll

Måndagen den 13 juni uppdateras avtalat.se med en ny struktur, startsida och navigering. Den nya webbplatsen innebär även fler sidor om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring.

Sedan Avtalat startade sin verksamhet och lanserade avtalat.se den 1 januari 2021 har ständiga förbättringar skett av webbplatsens innehåll. Det senaste året har ett strukturprojekt arbetat med att göra sajten mer användarvänlig och sökordsoptimerad. Det har nu blivit dags för projektet att gå i mål och lansera nya avtalat.se. Som besökare kommer du mötas av en ny startsida, nya menyer och ny struktur.

Även efter lanseringen fortsätter förbättringsarbetet på avtalat.se. Bland annat pågår ett stort projekt sedan tidigare inom Avtalat med ett framtida inloggat läge där Avtalat blir vägen in och vägen ut för allting som rör kollektivavtalad pension och försäkring inom privata sektor.

Genom att samla allting för både arbetsgivare och anställda på ett ställe, får du en bättre översikt. Avtalats ambition är att alla ska förstå och uppskatta pension och försäkring via jobbet, även innan det behövs.

På avtalat.se finns samlad information och vägledning om kollektivavtalad tjänstepension och försäkring. Du kan lära dig mer om vilket försäkringsskydd som ingår i kollektivavtalet. Du får information och tips om hur pension och försäkringar via jobbet fungerar. Du kan även bland annat boka in ett kostnadsfritt webbinarium eller passa på att fylla i en kostnadsfri prenumeration för våra nyhetsbrev.

Besök oss gärna på avtalat.se