Hoppa till innehåll

Framtidens medarbetare på Train & Rail

Är du vår framtida medarbetare? Järnvägsbranschen växer och utvecklas över hela världen, så möjligheterna för dem som jobbar i branschen är större än någonsin.

Branschen har något att erbjuda för alla, oavsett om du vill jobba mer praktiskt – kanske som tekniker, tågtrafikledare, lokförare, ombordpersonal – eller om du söker en karriär som ingenjör. Det finns mängder med olika jobbmöjligheter att välja på. Under Train & Rail kommer branschen att presentera några av alla de karriärmöjligheter som finns idag och som kommer att behövas i framtiden.

Dag tre på mässan, den 27:e april har vi ett särskilt fokus på Framtidens medarbetare. Då samlas branschen i Meetingpoint under branschens gemensamma varumärke Järnvägsjobb.se för att möta, informera och inspirera framtida potentiella medarbetare till en framtid i järnvägsbranschen.

Vill du veta mer om Järnvägsbranschen och alla spännande jobbmöjligheter som finns i denPå scenen på Meetingpoint kommer det vara ett program som är anpassat för studenter, gymnasieelever och yrkesväxlare. Det kommer att finnas ambassadörer (medarbetare från branschen) som du kan prata med och som kan berätta om branschen, hur det är att jobba i den, vilka olika yrken de har och utbildningar de har gått. Det kommer även att finnas ett flertal utbildningsanordnare på plats som kan berätta mer om olika utbildningsvägar.

Mässan är öppen för alla, och vi bjuder också in Studie- och yrkesvägledare att besöka oss i Meetingpoint under hela dagen.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle
Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}