Hoppa till innehåll

JBS konferens

Tillsammans ska vi öka tågens punktlighet, järnvägens kapacitetsutnyttjande, kvalitet och järnvägsbranschens konkurrenskraft. Den 13 maj går 2022 års JBS-konferens av stapeln i Stockholm. Möt vår nya ordförande och lyssna på aktuella järnvägsfrågor.

Under året fokuserar Järnvägsbranschens samverkansforum (JBS) på de tre prioriterade gemensamma initiativen trafik- och resenärsinformation, Tillsammans för tåg i tid och JBS kompetensförsörjning, vilket avspeglar sig i programmet för JBS-konferensen i maj. Ett smakprov av det vi bjuder på är ämnet Employer Branding och hur en Employer Value Proposition kan användas i praktiken. Vi kommer även att prata om förslaget Järnvägscollege – en samverkan mellan järnvägsbranschen och utbildningsanordnare.

Ett viktigt forum för järnvägsbranschen

JBS-konferensen är ett viktigt forum för uppdatering och fördjupning om järnvägsbranschens aktuella frågor och utvecklingsområden. Det är dessutom ett tillfälle att möta ledande aktörer och kollegor inom branschen. JBS nya ordförande Lena Erixon och övriga styrelsemedlemmar kommer att finnas på plats för dialog.

Det finns i nuläget inga bokningsbara tillfällen för den här aktiviteten.

Välj tillfälle

Pris

Kostnadsfritt

Boka
Intresseanmälan
Har du frågor om aktiviteten?
Hör av dig

{{ contact.name }}

{{ contact.title }}

{{ contact.phone }} {{ contact.cellphone }} {{ contact.email }}