Hoppa till innehåll

Tågföretagen deltar tillsammans med Almegas övriga förbund i Järvaveckan på Spånga IP den 10-14 juni för att hitta nya talanger bland de 50 000 besökarna från hela Stockholm. För andra året öppnar Almega två tält för de medlemsföretag som vill ha rekryteringsträffar och träffa jobbsökare. 2019 deltog närmare 15 företag som tillsammans fick in fler än 1000 intresseanmälningar. Hela 85 personer fick nytt jobb.

Vill du vara med?

I år hoppas vi att företag från flera olika medlemsförbund i Almega vill vara på plats och ha rekryteringsträffar. Återkom till oss under februari om du är intresserad av att vara med. Ert företag får då en av fyra platser i Almegas två tält en av dagarna 10–14 juni mellan klockan 11 och 19. Kontakta Linda Ekholm för mer information och anmälan.

En möjlighet att fylla sitt kompetensbehov

Almega och förbunden deltar på Järvaveckan för att lyfta fram tjänstesektorns behov av kompetensförsörjning och ny personal. Vi vill ge våra medlemsföretag en möjlighet att synas och att fylla en del av sitt kompetensbehov. Det ger oss också en möjlighet att vara med och bidra till integration av nyanlända och utrikes födda genom arbete.

Järvaveckan har stort fokus på social hållbarhet och rekrytering. 2019 fanns många företag på plats som sökte personal till cirka 2000 olika jobb. Arrangörernas ambitioner är att i år satsa ännu mer på rekryteringsträffar. Målgruppen är arbetssökande, både de arbetslösa och de som vill byta jobb. Järvaveckan vänder sig inte bara till Järvaborna utan till alla i Stockholms län. Ifjol kom cirka 50 000 besökare till Spånga IP under de fem dagarna.