Hoppa till innehåll

Välkommen att lyssna på en digital föreläsning med inriktning mot tåg och järnväg. Järnvägsbranschens samverkansforum, JBS, kompetensgrupp gör tillsammans med Arbetsmarknadskunskap en föreläsningsserie för att få fler ungdomar att intressera sig för yrken inom branschen och se det som en möjlighet för framtida studie- och yrkesval.

Föreläsningen är skapad för målgruppen gymnasieelever men även högstadieelever eller vuxna som står inför ett utbildnings-/yrkesval är mycket välkomna.

För att sprida information om JBS Kompetens aktiviteter bjuder vi även in medlemmar från järnvägsbranschen in till dessa tillfällen. Vi vill ge en bild av hur information om vår bransch kan spridas mot ungdomar för öka branschens attraktivitet.

Under våren arrangerar vi dessa digitala föreläsningar, där 2–3 ambassadörer från olika företag inom JBS medverkar.

Hur

  1. Välj datum (se nedan)
  2. Välj en tid (se nedan)
  3. Skicka det sedan till > elin.parment@arbetsmarknadskunskap.se