Hoppa till innehåll

Vi har saknat att tillsammans få prata järnvägsfrågor och fokusera på branschens utveckling. Vad har hänt sedan sist inom våra fokusområden TTT, trafikinformation och kompetensförsörjning? Trots att många arbetat på distans har arbetet gått framåt. Den 11 mars är det dags för JBS-konferens.

Konferensen kommer att vara två timmars späckad information om vårt pågående arbete samt energi och kraft framåt. Det har också hänt en hel del med själva JBS – nya medlemmar och styrelseledamöter. Möt dem och möt många andra intressanta kollegor och medarbetare som alla arbetar mot samma mål – att vi alla tillsammans ska bli allt bättre på att bidra till nöjda resenärer och godstransportköpare.

Programledare är Maria Parent, Alstom och Tobbe Lundell, SJ.

Varmt välkomna!

När: 11 mars kl. 13.00-15.00

Här hittar du länken till webbsändningen när det är dags.

Anmäl dig om du vill kunna ta del information om framtida konferenser och för att kunna lämna synpunkter om webbinariet i utvärderingen.