Hoppa till innehåll

Välkommen till Järnvägsdagen 2019! Branschdagen för järnvägen genomförs i år den 11 november på Stockholm Waterfront. Vi bjuder in till en dag då vi vill inspirera, diskutera och konkretisera branschens och järnvägens framtida möjligheter.

Under denna dag kommer ni bland annat att få lyssna på Tomas Eneroth, infrastrukturminister, Peter Wolodarski, chefredaktör DN, Johan Kuylenstierna, vice ordförande Klimatpolitiska råden. Lena Erixon, generaldirektör Trafikverket, Michael Svane Branschedirektör Dansk inudstri Transport med flera.

Förutom intressanta presentationer i ämnen som tillexempel hållbarhet, kapacitetsbehov, digitalisering, med mera, så blir det paneldebatter med bland annat Trafikutskottet.

VAR: Stockholm Waterfront Congress Center, Stockholm
NÄR: den 11 november 2019

Anmälan

Anmäl dig här

Arrangörer: Swedtrain och Tågoperatörerna.