Hoppa till innehåll

Den 15 februari bjöd vi in Tågföretagens medlemmar till ett vintermöte. Tyvärr även på Teams denna gång, men nästa gång – då ses vi! Det var cirka 65 som deltog på mötet och kansliet berättade om allt så är på gång.

Här hittar du presentationen från mötet.

Under mötet pratade vi också om några olika projekt. Här kan du läsa mer om dessa:

Vill du få information från Tågföretagen?

Anmäl dig till branschnyhetsbrevet som kommer på fredagar.

Anmäl dig till medlemsbrevet som skickas en gång i månaden.

Anmäl dig till nyhetsbrev kompetensförsörjning som skickar två gånger per termin.

Dela gärna länkarna med kollegor du tror kan vara intresserade.

Intresserad att vara medarrangör till Järnvägsdagen 2022?

Det känns långt fram i tiden, men planeringen av Järnvägsdagen 2022 är redan i gång. Den 29 november ses vi på Sergel Hub, Sveavägen 10. Är ni intresserade av att vara medarrangörer till årets Järnvägsdag? Då är det dags att anmäla sig. Det finns 20 platser, varav 10 är vikta för Tågföretagens medlemmar. Läs mer