Hoppa till innehåll
Panel intermmodalitet Järnvägsdagen

Vill ni vara medarrangör till Järnvägs­dagen 2023?

Den 29 november är det återigen dags för vår branschdag Järnvägsdagen på Sergel hub. I år planerar vi ett tema kring investeringar och finansiering samt andra aktuella frågor. Nu erbjuder vi er att bli medarrangör 2023! Som medarrangör får ni möjlighet att bidra med förslag till konferensen tillsammans med flera andra förmåner. Först till kvarn gäller!

Att vara medarrangör på Järnvägsdagen 2023 innebär att:

  • Ni får två fribiljetter
  • En utställarplats (ingår men är valfritt)
  • Synlighet med roll-up i konferenslokalen
  • Syns med logga i all kommunikation
  • Deltar i att bidra med idéer till talare och upplägget på konferensen
  • Bidrar med en summa om 25 000 kr

När behöver vi ert svar?

För att kunna gå vidare med detta måste vi få svar från dem som är intresserade så snart som möjligt, inkl. kontaktperson i en anmälan. Sista svarsdatum är fredagen den 10 feb men först till kvarn gäller*. För att vara medarrangör behöver organisationen vara medlem i Swedtrain och/eller Tågföretagen. Medarrangörsskap bekräftas först efter erhållet mail från Swedtrain eller Tågföretagen. Uppstartsmöte för medarrangörer planeras den 20 feb kl.13:00-14:00, digitalt.

*Till en början finns 15 platser som delas lika mellan Swedtrain och Tågföretagen.

Vår målsättning är att konferensen arrangeras fysiskt likt de senaste två åren. Om behov uppstår pga Covid-19 restriktioner kan Järnvägsdagen komma att arrangeras digitalt.