Hoppa till innehåll

Tåg­företagen och covid-19

Tåg­företagen bevakar utvecklingen covid-19 för att hålla oss kontinuerligt uppdaterade om läget och att ha en beredskap om situationen förvärras. Branschen vill snabbt kunna agera med största möjliga proaktivitet, avseende såväl liv och hälsa, som dialog om statligt stöd och lättnader för företagen.

Här samlar vi löpande information relaterat till covid-19 som kan vara av nytta och intresse för dig som medlem.

Branschens arbete med covid-19

Det är just nu mycket som kretsar kring coronaviruset. Transport­branschen är av förklarliga skäl relativt utsatt och vi har mycket att hantera i form av avstämningar och kommunikation. Med anledning av spridningen av covid-19 och för att nära följa händelse­utvecklingen har Tåg­företagen sedan den 11 mars regelbundna avstämningar i branschen tillsammans med Svensk Kollektivtrafik, Sveriges Buss­företag och Trafikverket.

Artiklar

Läs fler artiklar om covid-19